Hoitokodit päihdekuntoutujille


Tarjoamme päihdekuntoutujille palveluita useammalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Laaja palvelutarjontamme luo joustavan ja tavoitteellisen kuntoutumisen polun. Tutustu yksiköihimme tarkemmin niiden omilla sivuilla!

Tukea arkeen

Tarjoamme lyhytaikaista laitoskuntoutusta, pitkäaikaisempaa ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä asumista (tavallista palveluasumista) sekä tuettua asumista (tukiasumista). Palveluidemme monipuolisuus mahdollistaa porrasteisen ja joustavan kuntoutumisen polun.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen palvelun toteuttamissuunnitelma. Se laaditaan yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja palveluverkoston kanssa. Suunnitelmassa määritellään, millaista ja missä asioissa asiakas tarvitsee tukea ja minkälaiseen kuntoutumiseen asiakkaan osalta pyritään.

Viihtyisät tilat

Yksiköidemme viihtyisät ja turvalliset yhteistilat: olohuoneet, ruokasalit, saunatilat, kuntosali, parvekkeet ja terassit sekä piha-alueet ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä. Yhteistilojen lisäksi suurimmassa osassa yksiköissämme jokaisella asiakkaallamme on oma huone wc-/kylpyhuoneineen. Oman huoneen voi halutessaan sisustaa omilla tavaroilla. Kaikki tilamme ovat esteettömiä, joten myös apuvälineiden kanssa on helppo liikkua. Osaan yksiköihimme voit kätevästi tutustua virtuaaliesittelyn muodossa netissä. Kurkkaa tarkemmat kuvaukset tiloista kunkin yksikön omilta sivuilta!

Tilaa uutisia Esperiltä

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat uusimmat uutiset Esperiltä kuukausittain sähköpostiisi. Tilaa uutiskirjeemme täältä.