Esperi Hoitokoti Jarvituuli Kokkola

Esperi Hoitokoti Järvituuli, Kokkola


Esperi Koti Järvituuli tuottaa tuettua asumista erilaisista riippuvuuksista kuntoutuville. Tuetun asumisen palvelu tarjoaa tukea kerrallaan enintään kuudelle kuntoutujalle.
Materiaalit
Ota yhteyttä
Laajalahdentie 83 B, 67800 KokkolaKatso kartasta

Esperi Koti Järvituuli tuottaa tuettua asumista erilaisista riippuvuuksista kuntoutuville. Tuetun asumisen palvelu tarjoaa tukea kerrallaan enintään kuudelle kuntoutujalle. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille, joilla on vahva halu ja tavoite kuntoutua riippuvuuksista raittiuteen. Järvituuli on päihteetön ja sen toimintaa ohjaavat järjestyssäännöt.

Yksikössä ohjaaja on paikalla päivittäin muutaman tunnin ajan, sekä tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 7-22 välisenä aikana.

Tavoitteellista arkea

Toiminta-ajatuksena on, että yhteisön tuella, henkilökunnan läsnäololla sekä noudattamalla yhteisiä ja yhdessä sovittuja toimintaohjeita asukkaat tulevat autetuksi omien voimavarojen käyttöön niin, että heidän elämänlaatunsa on mahdollisimman hyvä. Tarkoituksena on vahvistaa asukkaiden itsenäistä selviytymistä arjessa.

Asuminen on väliaikaista ja sen pituus sovitaan asukaskohtaisesti yksilölliset tavoitteet ja elämäntilanne huomioiden. Asuntokodin arki pohjautuu yhteisöhoidollisiin menetelmiin sekä asukaskohtaiseen kuntoutussuunnitelmaan, mikä laaditaan yhdessä asukkaan kanssa.

Viihtyisä ympäristö

Kodissa on jokaiselle asukkaalle oma huone. Järvituuli sijaitsee kauniilla, vehreällä asuinalueella Kokkolan Isojärvellä.

Yksikkömme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.

Yksikönpäällikkö

Hei, kerron mielelläni lisää yksiköstämme. Tervetuloa tutustumaan!

Pauliina Hansen
Yksikönpäällikkö
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15